Sikat Gass Soal UAS Bahasa Inggris Kelas 9 Semester 1 Kurikulum 2013 + Kunci Jawabannya Tahun 2022

Sikat Gass Soal UAS Bahasa Inggris Kelas 9 Semester 1 Kurikulum 2013 + Kunci Jawabannya Tahun 2022

Kumpulan Soal PTS PJOK Kelas 4 Semester 1 -pixel2013/pixabay-

SNERGIANEWS.com - Sikat Gass Soal UAS Bahasa Inggris Kelas 9 Semester 1 Kurikulum 2013 + Kunci Jawabannya Tahun 2022.
Inilah contoh soal + kunci jawaban Tahun 2022 UAS Bahasa Inggris kelas 8 semester 1 Kurikulum 2013.

Pastikan Anda tidak ketinggalan Soal UAS Bahasa Inggris Kelas 9 Semester 1 Kurikulum 2013 + Kunci Jawabannya Tahun 2022.


Bagi Siswa kelas 9 SMP Pastinya harus menyiapkan diri untuk ujian. agar tetap enjoy mengerjakan Ujian inilah Soal UAS Bahasa Inggris Kelas 9 Semester 1 Kurikulum 2013 serta Kunci Jawabannya Tahun 2022.

Baca juga: RILIS Baca Pure Love Operation 36 Bahasa Indonesia, Manhwa Operation True Love 36 Full Episode

Baca juga: Download Nonton May I Help You Episode 5-6 SUB Indo, Link Streaming MBC dan Prime Video CEK Disini Update Terbaru

Contoh soal UAS Bahasa Inggris kelas 9 semester 1 kurikulum 2013 dan kunci jawabannya tahun 2022.

Pilihlah salah satu jawaban yang paling tepat pada pilihan A, B, C dan D di bawah ini!



×


1. Teacher : “Siti please prepare your best for the
competition, will you? ......... Good luck!”
Siti : “I hope so too, Ma’am. Yes, I’ll do my
best”
A. of course
B. I hope you don't join the competition
C. Thanks
D. I hope you win the first prize too

Jawaban: D

Quation to 2-3!

CONGRATULATIONS ON YOUR SUCCESS IN ENGLISH OLYMPIAD 2019

Your best friend,
Benk Stiaji

2. Who was the card sent to?
A. Benk Stiaji
B. Stiaji's friend
C. An olympic athlete
D. The speech committee

Jawaban: B

Baca Juga: CONTOH Soal UAS Matematika Kelas 6 Semester 1 Kurikulum 2013 Tahun 2021 2022 Lengkap Kunci Jawabannya

3. Why did the writer send the card?
A. to make her friend happy
B. to encourage her friend
C. to congratulate his friend
D. to join the English contest

Jawaban: C

Baca juga: BACA Murim Login Chapter 129 Bahasa Indonesia, Lanjutan Cerita Murim Login 129 130 Makin Seru Ada yang Bikin Terkejut

Baca juga: RILIS Baca Magic Emperor 332 333 Bahasa Indonesia, Ikuti Lanjutan Jalan Cerita Terbaru Magic Emperor Chapter 333

Baca juga: Download Nonton May I Help You Episode 5-6 SUB Indo, Link Streaming MBC dan Prime Video CEK Disini Update Terbaru

4. Dafa : What do you think if children watch TV
before they go to school?
Dhio : ........ Children must not watch TV before
they go to school.
A. I agree
B. I don't agree
C. They should watch TV after school
D. They may watch TV whenever they want

Jawaban: B

Quation to 5-7!

PART-TIME JOB

Wanted for Big Restaurant. Applicants must be:
• Friendly
• Able to speak English.
• Age 16 – 20
• Experience unnecessary.

All applications must reach to our office no later than two weeks. Apply in writing to: SEAFOOD REST AURANT Jl. Gajah Mada 108, Yogyakarta Yogya Post / 3rd March 2011.

5. Which qualification must the applicants have?
A. Unfriendly
B. Experienced
C. More than 20 years old
D. Fluent English

Jawaban: D

6. How can we apply the job?
A. By mail C. By e-mail
B. By phone D. On line

Jawaban: A

7. The word “unnecessary” is similar in meaning to ...
A. very urgent C. not important
B. not perfect D. uneasy

Jawaban: C

Quation to 8-11!

ANNOUNCEMENT

Friday, October 28, is The Youth Pledge Day. To celebrate it, each class must present a couple of boy and girl. They have to wear and perform the traditional costumes. Also, there will be an English Speech competition. Each class can present a boy or a girl. The categories for judging will be: Best of performance, Message and Creativity. Winners will receive prizes at 02.00 pm at the school hall. For more information, please confirm your class counselor

Committee Chairman,
Budiman

8. How many contests are there in the text?
A. 1 C. 3
B. 2 D. 4

Jawaban: B

9. The prizes will be given ....
A. in the morning C. in the evening
B. at night D. in the afternoon

Jawaban: D

10. Also, there will be an English Speech competition. The synonym of the underlined word is ...
A. contest C. match
B. game D. show

Jawaban: C

11. “They have to wear and perform the traditional costumes”. The underlined word refers to ...
A. winners of the contest
B. prizes
C. traditional costumes
D. a couple of boy and girl

Jawaban: D

Quation to 12-15!

How to Make a Paper Boat or Hat

Things you need :
A half page of newspaper

What to do:
First, fold the paper in half the long way, crease and unfold.
Second, fold the sides up to the middle crease, keep folded.
Next, fold the corners down to the middle.
After that, fold the corners down to the middle again.
Then, fold the points downs to the middle.
Finally, open the middle and turn it inside out to make a boat, or flip it over and wear it as a hat.
12. How many times do we have to fold the paper?
A. 6 C. 5
B. 4 D. 3

Jawaban: B

TAG:
Sumber:

UPDATE TERBARU